Annandagen 2014

26 december, 2014 Av Av helenasahlqvist

Hittills har julen varit perfekt. Smaskat skinka, rökt lax och ägghalvor. Sen en massa gott också såklart. Som en mental flytväst genom julen, sa ju Ernst att godiset var.
Barnen blev nöjda med julaftonen de med. De fick helt rätt paket. Passade även på att slå in ett par betalkort till dem som vi fixade förra tisdagen när jag blev ledig lite hastigt. Så nu kan vi sätta in månadspengen istället för att behöva kontanter hela tiden.
Igår blev det jullunch i Mullhyttan och Emil fick för första gången träffa sin moster, som ha sa. Brorsan förlovade sig i höstas och vi hade inte träffat Josefine än. Kan bara konstatera att han träffat en väldans härlig tjej.
Barnen älskade även julklapparna där, och Emils bästa var nog spionpennan han fick som bara kostade 60 kr.
Vi kom hem relativt tidigt igår, Emil byggde lego, Lina spelade Skylanders och jag, ja jag läste en bok om Köksträdgården. Det börjar klia i fingrarna på mig nu. Om drygt en månad ska jag sätta igång hade jag tänkt. Då ska jag så några krukor med purjolök. Jag har en plan för sommaren och jag hoppas att jag orkar hålla den.
Resten av julledigheten ska jag dock ägna mig åt skolarbete. Har en inlämningsuppgift som ska vara klar den 9/1, sen en ny tenta den 16/1. Ska ta tag i inlämningsuppgiften först. Ett arbete på 7 A4, på engelska. Ska bli mycket intressant. Sen ska det redovisas den 13/1, även det på engelska.
Ja, ja. Det ska nog gå bra.

// Helena