Det känns bra nu!

14 november, 2014 Av Av helenasahlqvist

Jag har nog aldrig varit så nervös som jag var inför gårdagens tenta. Jag brukar inte vara nervös när jag ska skriva tentor, men igår var jag det. Jag har ingen aning om varför. Försökte analysera vad det kan bero på, men gav upp. Allting behöver inte analyseras.
Sätter mig och ska skriva tentan, pratar lite med en man/kille som började samtidigt som mig 2011. Han hade också sex tentor kvar att klara innan examen. Det kändes lugnande, jag är inte själv. Dessutom var det två till där som brukar vara med och skriva tentor. Utöver det, ca 100 studerande som läser kursen nu.
Får tentan, kollar igenom frågorna och inser att jag kan svara på i princip allt. Känslan som kommer då, ett lugn. Det kan gå vägen den här gången.
Klarar koncernredovisningen, klarar revisionen, klarar årsbokslutet och även redovisning av projekt. Sen vet jag inte om jag gjort helt rätt och skrivit så utförligt som jag borde. Känslan var ändock, det kan ha gått vägen den här gången.

Nu vill jag behålla den känslan. Om mindre än två veckor har jag tenta igen. Den här gången ska jag klara den. Jag började plugga direkt igår kväll. Jag ska plugga idag och varje dag fram till morgonen den 25:e november. För då ska jag klara den föraktade marknadsföringen!

// Helena