Mörkare tider…

26 oktober, 2014 Av Av helenasahlqvist

Då var vintertiden här igen. Denna mörka vintertid. Jag är inte ett dugg sugen på det just nu. Om mindre än en vecka kommer solen gå ner innan jag slutar jobbet. Det är visserligen inte beckmörkt när jag börjar, men vad gör väl det. Nä, mörkret kan jag vara utan. Att det är grått och disigt på hösten gör mig inte så mycket, men just nu känns det som att dagen blir så kort. Längtar tills snön faller och lägger sig, då blir det genast ljust och fint igen. Hoppas att vi får ordentlig vinter i år. Kanske inte 30 grader kallt, men sådär 5, 10 minus och glittrande vitt ute.

Någon gång för längesen, vi var och grillade korv vid Näset med Mickes syskon. 
Idag ska vi ha lite kuligheter för oss. Lina har kalas på Boda Borg. Jag har aldrig varit där, men det ska visst vara riktigt roligt. Hon längtar så det knakar om henne. Sen ska vi iväg och gratta kusin Elin som fyller 12 år om några dagar. 
Förmiddagen får vi se vad vi hittar på med. Kanske behöver städa ordentligt. Vi får se.
// Helena