Plantering

19 oktober, 2014 Av Av helenasahlqvist
Idag for vi till Karlstad för lite shopping. Var på Lager 157 först och köpte lite kläder till barnen. När vi skulle gå in på Stadium Outlet så hade de inte öppnat än. Så det fick bli en tur till Jula istället, för att vänta ut att klockan blev elva. Emil ville så gärna ha en egen grensåg. Han använde mi igår och hade hur kul som helst. Lina fick se några chockrosa planteringskrukor som hon så gärna ville ha för att plantera gurkor i när det blir vår.
Tittade in på Stadium och XXL, men hittade inget vettigt. Drog till IKEA för att äta lunch. Barnen åt pannkaka, Micke åt viltfärsbiffar och jag kyckling. Riktigt gott var det. Jag fick något grönt på min mat som Lina fick smaka på. Hon tyckte det var jättegott. Ärtskott var det. Så vi fick åka hem och plantera lite ärter i hennes rosa krukor. Får hoppas att det kommer upp lite goda skott.
// Helena