Äntligen…

18 oktober, 2014 Av Av helenasahlqvist
Var så skönt att komma ut. Hala familjen var ute till slut, i duggregnet. Lina hjälpte mig att gräva. Micke klippte/sågade granhäcken och en till häck. Lina och Emil hjälpte till och drog ris från en häck och fick belöning för det. Sen sågade Emil ner några sälg stammar i hörnet som jag började i igår. Han var jättestolt över att klara av att fälla dem alldeles själv. Lill-Urban.

Ekorren tittade på mig när jag kom ut. Jag gick närmre, men han satt så lugnt kvar.
Dags att sätta viltskydd för lönnen.
Den ska inte bli älgmat i år heller…
Nu borde det ta en liten stund extra innan älgen kommer åt knopparna.
Till slut så var jag starkare än fru Iris. 
Jag beslutade mig för att inte sätta tillbaka någon del av den. Får bli annat i rabatten istället.
La på ett lager löv och sen granris ovanpå.

Nu har familjen dragit på bio. Lina skulle se på Lasse Majas detektivbyrå med en kompis och Micke och Emil skulle se på Flygplan 2. Jag passar på att röja lite inne och slappa lite vid datorn…

// Helena