Tentadag

17 oktober, 2014 Av Av helenasahlqvist

Idag är det dags för tentamen igen. Har ledigt från jobbet hela dagen för det. Det är lika bra, så kan man passa på att pyssla med lite annat. Tentan börjar klockan två, så det är några timmar jag har för mig själv. Att plugga såhär i sista stund är inget för mig. Kanske att jag läser igenom lite snabbt vad en sak är som jag har svårt att komma ihåg någon längre stund. Annars så får böckerna ligga.
Köpte skidor till Lina på utförsäljning i våras. Eftersom vi inte visste hur mycket hennes fötter skulle växa till nu ska vi få bindningarna monterade nu i höst. Jag ska passa på att lämna in skidorna för det när jag ändå är i Karlstad. Köpte dem på Stadium outlet där.
Ska försöka hinna ut en sväng innan jag drar vid tolv. Har en rabatt att ta tag i. En jättefin Iris som sitter där har tagit över helt. Jag ska ta och klippa ner den och se om jag kan dela den så den blir pytte liten igen. Den har kvävt allt och jag vill att blåsipporna som växer i rabatten ska överleva. Hoppas att de inte tagit alltför mycket stryk. Sen ska jag se om jag kan såga bort en Sälg som hänger in över sydöstra hörnet av trädgården. Den ser inte mycket ut för världen just nu, men när den får blad på sommaren skuggar den allt i det hörnet. Just nu är hörnet bara ett ”skräp” upplag, men jag har lite planer för det. Problemet är bara att det står träd bredvid, så det är relativt torrt under.
Nej, dags för frukost, sen ska jag se på Odlings TV.

// Helena