Idre – Särnaloppet…

9 oktober, 2014 Av Av helenasahlqvist

Fick ett meddelande av Micke på jobbet. Han undrade om jag skulle ställa upp i Idre-Särnaloppet. Det visade sig nämligen att det loppet går på lördagen när vi är i Idre.
Det skulle vara grymt kul att delta i det, men jag vet inte. Att ”offra” sista semesterdagen och skidåkningen vet jag faktiskt inte om jag har någon lust med. Kanske om jag tänkt på det innan vi bokade stugan, att man hade med det i tanken från första början. Sen ska tilläggas att jag är i usel form just nu. Har lagt träning helt på is för att fokusera på att bli klar med min examen. Det är lite mer prioriterat nu kan man säga. Om tentan nästa fredag går bra kanske jag kommer på andra tankar. Då är den värsta gjort. Den som hänger över och drar ner självförtroendet gällande allt annat. Det är nog ändock för lite tid att träna upp sig såpass på tre månader att man på ett snyggt sätt kan ta sig från Idre till Särna. Nåja, lite sugen blev man ju, men, men…

Träning i Granbergsdal förra vintern.

Jyllandsleden, Säfsen. Solberget i bakgrunden.

// Helena