Ser lovande ut.

23 september, 2014 Av Av helenasahlqvist

Har tänkt i flera dar att jag ska lägga ut lite bilder i bloggen på nya familjemedlemmarna. Orken har dock varit som bortblåst. Så de bilderna får komma en annan dag. Har dessutom fått signaler att en liknande katt som Skrållan har synts till i närheten av Storfors. Bilderna som lades upp på nätet var så likt att vi var där två gånger och letade igår. Först åkte Micke dit och sen åkte jag dit och hade Mallan med mig på lunchen. Ingen av oss såg nån katt överhuvudtaget. Sen messade Mallan igår kväll att polisen hade hämtat in katten. Så den ska finnas på katthem i Kristinehamn. Ska ringa dit sen tänkte jag. Tack Mallan för all hjälp!!!

Ska försöka ta oss till Säfsen i helgen. Vädret ser lovande ut, så jag hoppas att det håller sig så. Ska bli intressant att se hur parvlarna sköter sig i husvagnen. Att lämna dem hemma efter mindre än en vecka känns inte ok, så de får helt enkelt hänga med.

Nej, dags att dra mot jobbet!

 

// Helena