Ett mål uppnått

18 augusti, 2014 Av Av helenasahlqvist

Jag skrev och publicerade, men något gick fel så nu får jag skriva om. Igår återvände jag till Björktjärn utan cykel för att leta reda på stigen jag tyckt mig se på Google maps. Det visade sig när jag kom närmre och jämförde med maps i telefonen att det jag tyckte var en stig i själva verket var ett dike. Hittade till slut vägen som fanns på maps och följde en ridstig som gick under kraftledningen tillbaka till bilen. Det går att gå där med cykel och det är inte många hundra meter så det blir att testa den slingan någon dag. Passade på att springa en liten bit på Lunedstrampen också. Blev inte mer än 2km totalt, men alltid något. Måste försöka springa lite mer för att få upp flåset. Nu ska jag plugga. Har läst hela helgen och behöver läsa hela förmiddagen. Vid 14:00 är det tenta som gäller och jag ska göra allt jag kan för att det ska gå så bra som möjligt.    

// Helena