Lördag 9/8 2014

9 augusti, 2014 Av Av helenasahlqvist

Veckan gick ju asfort till slut. Hade faktiskt inte så stora förhoppningar att jag skulle få något vettigt att göra efter semestern. Nog för att det bara är et vikariat på okänd tid, men ändå. 

Försökte laga min cykel igår och visst blev den bättre. Riktigt bra är den inte, men jag har fått en sak snett så det kan bero på det. Ska göra ett nytt försök på förmiddagen idag, sen får det vara. Finns visst en snubbe inne i stan som lagar cyklar så får åka dit och fråga vad det kostar. Behöver ändå köpa ny växelvajer. 

Idag blir båda barnen hämtade till kompisar. Så vad vi andra ska göra har jag ingen aning om. Brukar sällan vara helt själva hemma. Jag är lite sugen på en vandringstur/promenad. Packa ryggsäcken och gå någonstans. Det är sånt som är svårt att få med barnen på. Hade cykeln varit helt ok så hade man kunnat cykla.

Behöver göra ny veckoplan också. Har börjat lite, men måste slutföra den. Sen blir det en sväng in på Lidl när jag slutar på måndag för inhandling. Se om man får med allt som behövs. Var inne där igår efter jobbet och det var inte välbesökt en fredageftermiddag. Det som är bra där är att frukt och grönt ser färskt ut. Sen ska de ha bra kött också, med bra priser. 

//Helena