Snabb vecka!

8 augusti, 2014 Av Av helenasahlqvist

Herre gud vad den här veckan gick fort! Det var riktigt länge sedan jag hade den känslan. Gillar när tiden går fort, i alla fall på jobbet. 

Har inga stora planer för helgen förutom kalas för Lina på söndag. Håller på med plattläggningen utanför köket. Har tagit bort ”fogen” på hälften av det. Började ju förra helgen och har inte hunnit något på hela veckan. 

Skulle justera växlarna lite på min cykel igår och gjorde något fel. Nu går det knappt att växla alls. Varför pillar man på saker man inte har en aning om? Får fixa till det i helgen. Visade sig att växelreglaget fram sitter fel. Har väl fått en smäll nån gång. Så då fungerar inte växlingen optimalt. Kan hända att wirarna är gamla och slitna de med och behöver bytas. Nåja, det ska nog bli ordning på det. Nu är det dags att dra till jobbet.

 

// Helena