Redan torsdag!

8 augusti, 2014 Av Av helenasahlqvist

Vad veckan plötsligt gick fort. Det är kul det, då känns tiden till nästa lön kortare. 
2:a dagen på Skranta gick bra den med. Är en liten konstig känsla nu när det är så lugnt där att det om två veckor kommer vara hur stimmigt som helst. Kan inte tänka mig hur det kommer bli. Oavsett vilket jobb man kommer till är det ju skönt om man kan trappa upp intensiteten. Så tycker jag att det är nu.

Sitter och planerar lite cykelturer också. Vet bara inte hur långa rundor jag ska lägga. Den senaste blev 2,1mil, vilket är överkomligt. Sen vill jag cykla huvuddelen på grusväg och körväg. Vill inte ha en massa bilar att ta hänsyn till. Vi får se vad det blir för runda nästa gång. Vill hitta en riktigt bra runda, inte alltför mycket backe upp och backe ned. 

 

// Helena