Jobb igen …

5 augusti, 2014 Av Av helenasahlqvist

Tillbaka på jobbet. Känns knappt att man varit ledig när man kommer tillbaka och börjar jobba. Ändå säger chefen med jämna mellanrum att vi måste hålla kvar semesterkänslan några dagar och trappa upp långsamt. Vilken skillnad det är att ha en chef som är anställd, mot en som äger företaget. Sen är det ju så att allting tar lite längre tid inom den här organisationstypen. Det finns inte samma vinstmål som i ”vanliga” jobbvärlden. Vi ska hushålla med pengarna, men det är ju inte så att vi går flera miljoner back för att vi missar en deadline på en stororder. 

 

Veckohandlade igår. Köpte allt till min lilla veckoplan. Det blev billigt. Fick sju måltider för runt 700 kronor. Då ”slösade” jag ca 80 kronor på färdiga lax och torsktärningar till en fiskgryta. Hade blivit billigare att göra tärningarna själv. Ändå är receptet med som ett ”Billiga veckan”. Märkligt!

 

Micke cyklade igår, ja ska cykla idag tänkte jag. Har sett ut en runda på drygt 1,5 mil. Vet bara inte om det är farbart hela vägen. Ser så ut på Google maps satellitbild, men man vet aldrig. Vi får se hur det går.

 

Ha en bra tisdag!

 

// Helena