Uppsats – check!

30 juli, 2014 Av Av helenasahlqvist

C-uppsatsen är publicerad och klar. Nu ska bara betyget komma in på min sida på KAU. Skönt att det är klart. Nu är det bara ”mitt” kvar. Behöver inte ha dåligt samvete över att jag har skrivkramp, när man är beroende av varandra. Nu är det bara jag som får ta smällen för det. Att köra tenta på tenta tär på motivationen  och man inser att det inte är så bra att plugga stenhårt för att bli klar på halva tiden. När man har fyra tentor att skriva på en och en halv vecka så borde man ju hejda sig och låta minst två vara. Så gjorde ju inte jag i april, nej jag gasade. Hur gick det? Åt pipsvängen. Det slutade med att jag körde alla fyra. 

Nu ska jag backa av och ta det som det kommer. Har två tentor i augusti, en i oktober, två i januari och eventuellt två i mars om jag inte hinner plugga till dem nu i augusti. Känns genast lite bättre. Sen kändes det bra att sätta ut gamla avklarade kursböcker på kurslitteratur.se också. Bara det att veta att kurserna är klara känns bra.

Nej, dags för vila. Ska plugga mig till söms ikväll. Skrattande

 

// Helena