Packdag …

16 juli, 2014 Av Av helenasahlqvist

Idag ska det packas. Har visserligen inte packat ur så mycket ur husvagnen, men lite måste in där. Imorgon drar vi söderut. Har, kors i taket, bokat plats på Marias camping i Mellbystrand. Ska möta upp Linas bästis där och då var det läge att boka. Halland blir nämligen ganska fullt i juli, så man har inte mycket val. 

Det finns campingar som har några tomter bokningsbara och resten obokningsbara. Det är ju rätt ok. Då har ju vi flexibla campare också chans att bara komma och åka. Två nätter ska vi bo i Halland, sen bär det av till Danmark via Öresundsbron. 

 

Har laddat ner en app till telefonen att redigera bilder med. Funkade kanon och det blev så bra, var så lätt. Jag gillar att redigera och har ägnat timmar vid Photoshop när jag fotade som mest.

 

Satt vid datorn i måndags och kollade lite på cykelleder runtomkring. I Säfsen står det Bikingdalarna på ledskyltarna, så jag var tvungen att söka på det. Det var samma som de har i Sälen också. Det är tydligen så att hela Bikingdalarna har 90 mil uppmärkt xc-led. Varav Rörbäcksnäs har drygt 12 mil led. Så jag blev sugen på att ta husvagnen dit i höst för att cykla lite. Hittade en camping i Stöten som är öppen 365 dagar om året och relativt billig att bo på. Så vi får se om det blir en tur i september. Skulle vara lite härligt att komma upp till fjällen en sväng. Jag gillar fjäll.

 

Nåja, dags att ta tag i det som ska göras, packa och handla.

 

// Helena