Härlig kväll …

13 juli, 2014 Av Av helenasahlqvist

Igår kväll var vi bjudna till fam Holm på lite Tacos. De var här och hämtade Lina på eftermiddagen för att de skulle åka och bada. Då undrade de om vi ville komma dit och äta Tacos på kvällen. Det kan man ju inte tacka nej till. Det blev en härlig kväll. Vi satt ute till halv elva och frös inte. Maten var god och det var bara härligt att umgås med vänner ett tag. Blir alltför sällan nuförtiden. 

 

Hade tänkt oss lite regn idag. Husvagn och bil behöver tvättas och trädgårdsland behöver vattnas. Det ser dock inte ut att bli så mycket regn, men vem vet. Har i alla fall tvättat undan med smutstvätt så det är bara att packa igen typ. Vet inte riktigt när det bär iväg, men senast lördag i alla fall.

Ska försöka hinna med att springa eller åka MTB idag i alla fall. Bytte däck på cykeln igår, så nu går den jättebra. De som satt på var jätte trasiga så det bar sån himla obalans i cykeln. Måste hitta en bra slinga att åka också. Lagom slätt underlag och lagom brant. Får kanske göra en egen bana, men det är så himla mycket sten i skogen här. Nåja, en idé har jag nog i alla fall.

 

Ha en bra söndag!

 

// Helena