Hemma igen …

12 juli, 2014 Av Av helenasahlqvist

Ja, det blev en liten kort tur till Norrland. Gjorde väl inte så mycket egentligen, men det skulle varit lite längre. Lina upptäckte en lus i håret i förrgår kväll, så istället för att ställa sig på campingen och tvätta alla sängkläder och behandla alla hår och försöka vädra dynorna i soffan åkte vi hem. Nu ska husvagnen tvättas och städas och packas igen. I slutet av nästa vecka ska vi möta upp Säfsen grannarna i Danmark. 

I övrigt var södra Norrland helt ok. Ska visa bilder sen, men kan i alla fall berätta att det är gott om sand i Hälsingland. Det är sand överallt. På den sista campingen hade vi i alla fall gräs under husvagnen, men naturen runtomkring var full av sand eller sandjord. Det var mycket torrt för det hade inte regnat på flera veckor och lagom varmt. I torsdags blåste det ganska mycket och temperaturen låg runt 21-22 grader, vilket var jätte behagligt. Kom man till nåt ställe med lite lä så stekte solen. 

Jag har försökt ta lite promenader. Två dagar blev det morgonpromenad och i Sandarne, utanför Söderhamn tog vi en cykeltur på några kilometer.

 

 

Dessa båda campingarna bodde vi på. Stenö havsbad och camping i Sandarne utanför Söderhamn och Malnbadens camping i Hudiksvall. 

 

// Helena