Om man vill se världen …

6 juli, 2014 Av Av helenasahlqvist

… kanske man borde börja med att se vad som finns i närområdet. Vi har varit ganska bra på att se alla vinklar och vrår på de platsen vi besökt. När vi var på Gotland åkte vi runt massor för att se det som som fanns att se på ön. Vi kollade på Hoburgsgubben, gick utanför Visbys ringmur, gick på gränderna inne i staden, var vid Villavillekulla, såg Jungfrun, var vid ett kalkbrott en bit från Fårösund där det går att bada i medelhavsblått vatten. På Öland har vi inte mycket kvar att se och i Bohuslän har vi besökt de flesta fiskelägen och tagit båten till Koster.

Däremot har vi inte sett den stad vi bor i. Jag vet inte varför det blir så att man ser allting runtomkring, men inte det man har precis framför fötterna. 

Igår var tanken att vi skulle åka till Björkborn för att barnen skulle få experimentera lite i Fiffiga huset. Tiden blev dock knapp så vi åkte dit och tittade vad som fanns att göra där för att åka dit idag och ”leka”.

Nobel him selfEntré och tydligen glassbarAvstånds skyltar 

 

Idag ska vi även packa färdigt husvagnen för imorgon drar vi norrut. Mål:osäkert, vi åker dit vädret är bra.

 

// Helena