Jobbdags…

8 juni, 2014 Av Av helenasahlqvist
Imorgon gäller det. Då är det dags att börja jobba igen. 40 veckor har gått sedan jag lämnade jobbet bakom mig för studier. 40 långa veckor. Det visade sig att de gick fortare än vad jag tänkt mig. Spännande ska det bli imorgon i alla fall. Var iväg och skulle hämta passerkort och nycklar i torsdags, men han jag skulle få dem av var på invigning av ett nytt äldreboende. Nåja, ska inte börja förrän åtta imorgon så jag kommer in ändå.
Kommer börja dagen med APT (Arbetsplatsträff). Där pratar man igenom kommande månaden och lite sånt. Blir bra att börja med det, så jag får träffa alla arbetskamrater på en och samma gång.
Är ju även en 5:2-dag imorgon, så vi får se hur det går. Har gjort frukost och matlåda. Nej, dags att sjunka ner i soffan och slappa innan sänggång.
// Helena