Key…

5 juni, 2014 Av Av helenasahlqvist
Idag ska jag hämta nycklarna till mitt nya jobb. Härligt! Äntligen börjar en ny period i livet. En jobbperiod. Har ju i och för sig inte gjort mycket annat än jobbat sedan jag gick ur gymnasiet. Har hunnit med fem jobb på dessa 14 år. Dessutom tre års föräldraledighet och blott två års heltidsstudier. Ett skönt sista avbrott med studier, men som fått mig att längta än mer till jobbet. Jag gillar att ha fasta rutiner, semester och likasinnade runtomkring mig. Människor i vitt skilda åldrar. Man kan lära sig så mycket av de som är äldre. Sen kan man lyssna på de yngre, men gammal är ändå äldst och livserfarenhet får man bara från livet. Sen ska man ju givetvis sålla bland erfarenheten för en del kan vara föråldrat. 
Idag är det ”fest-dag”. Alltså, jag får äta vad jag vill. Är inte sugen på något speciellt nu. Det var jag inte i tisdags heller. Det är bara på faste-dagarna som jag är sugen på sånt jag inte kan äta. Dock kan man ju äta vad man vill, men det kan ju vara bra att äta sånt som mättar istället för sånt som bara är gott. 
Idag bär det av mot Katrineholm. Ska campa där i helgen tillsammans med en bunt människor. Blev ett bortfall på fyra personer, annars hade vi varit sex husvagnar som skulle dit. Nu är det närmsta släkt och vänner. Hade varit så innan också, visserligen. 
Nähä, dags att få barnen med bussen och sen ska jag börja packa. 
// Helena