Morgonkaffe…

4 juni, 2014 Av Av helenasahlqvist
Det smakade gott idag. Är trött för jag har sovit dåligt i natt. Kan vara tentan som spökar som jag ska skriva idag. Känner mig inte laddad eller redo för den. Behöver börja jobba så jag får upp arbetstempot och motivationen. Kan väl sammanfatta året med att jag inte riktigt nått de mål jag satt upp. Jag hade tänkt klara att plugga 175%, eller vad det nu skulle bli. Det gick inte så bra. Fram till terminsslut i januari gick det väl ganska bra, sen tog hjärnkapaciteten slut. Det blev lite för många grejer på en och samma gång. Fyra nya kursstarter & två omtentor. Hade jag varit själv hade det nog fungerat, men att vara förälder tar mycket tid. Barnen och sambon måste ju också få sin tid av mig. Nu ska jag göra tentan idag och sen tar jag semester från studierna och återkommer i augusti. Det ska bli fullt fokus på familjen, jobbet och såklart sommaren.
Imorgon packar vi vagnen och drar till Katrineholm. Vi blev ett litet sällskap på fem husvagnar och en stuga som ska dit. Som synd är verkar det som om vädret kommer bli sämre än det var helgen som var. Hade varit skönt om man kunde ta första doppet i sjön, men det får väl barnen roa sig med. Att bada alltså, första doppet klarade de av förra veckan. Idag ska jag med andra ord planera maten för helgen och åka å handla. Sen bär det av mot Karlstad. Ska först till Bergvik och byta en t-shirt jag köpte till Emil. Lyckades köpa en fem nummer för stor. Sen vid två börjar tentan. 
Ha en bra onsdag!
// Helena