Långhelg…

29 maj, 2014 Av Av helenasahlqvist
Äntligen är det torsdag. den här veckan var ju inte speciellt lång. Idag ska vi på dans. Lina har uppvisning två gånger idag och vi ska på första uppträdandet. Efter det blir det lunch på Mr James. Har hört att det ska vara bra där och vi måste testa. 
Veckans 5:2 har gått kanon. Lite svårt bara att veta hur mycket man kan äta till lunch. Jag har ätit ganska lite, för att kunna äta mer på kvällen. Dock har jag nog ätit lite väl lite. Har varit hungrig på eftermiddagarna, men inte när jag gått och lagt mig. Det värsta jag vet, nästan i alla fall, är att gå och sova med kurrande mage. Igår fick det till och med rum två ostmackor innan sänggång. Nu är det vanlig mat till och med söndag, sen en ny runda på måndag och onsdag nästa vecka. Så smidigt. Jag kanske har gått ner ett kilo, men M har rasat mer än tre. Vad det beror på vet jag inte helt säkert, men det justerar sig nog i helgen. Netto per vecka kan jag tänka mig blir runt kilot. Måste bara komma fram till bra saker att äta på dagarna. Så det fyller magen ordentligt. 
Nej, dags att göra oss ordning för dans och sen ska det packas inför helgen.
Trevlig långhelg!
Måndagens 5:2

Onsdagens 5:2