Lördag morgon…

24 maj, 2014 Av Av helenasahlqvist
Vad snabbt fredagen försvann. Hade en riktigt bra dag som började med lite artikelsök. När Emil kom hem bakade vi rabarberpaj och fixade lite lunch. Micke hämtade en ny familjemedlem, Bosse. Döpt efter min favoritträdgårdsmästare Bosse Rappne från Äntligen hemma. Mamma och pappa kom med några plankor och fick lite fika. Grattade även pappa som fyller år på måndag. Sen tog vi ett par öl i skuggan och funderade över vart vi ska campa nästa helg. Avslutade kvällen med lite grillat. 
Det var riktigt varmt igår. Tur var att det blåste lite annars hade jag nog inte stått ut. Satt en lång stund i skuggan och tittade på Bosse som jobbade, helt tyst. Trodde inget kunde klippa gräset så tyst. 
När det svalnat av lite ute öppnade vi fönsterna så de stod rakt ut och nu är det ett gult lager på allting inne. Helt makalöst vad mycket pollen det måste vara i luften. 
Nåja, ha en bra lördag!
// Helena