Min barndoms gata….

11 maj, 2014 Av Av helenasahlqvist
Igår var det mammas födelsedag. Kom på att jag skulle köpa gångstavar till henne så det fick bli en tur till Kristinehamn för att se över vad det fanns. Hittade på Team Sportia som jag tyckte var bra. Åkte även till Värmlandsbil och tittade lite på bilar. Man kan ju alltid titta liksom. Nordic Husbilar och Cabby fick även de besök innan vi åkte hem.
Mormor var hos mamma och pappa och när mamma skjutsade hem henne tog jag med barnen och gick till skogen. Den vägen red jag nästan varje gång jag red så där har jag gått många gånger. det är inte heller så långt att gå, så det blev en lagom bensträckare mellan fika och middag.
Jag tycker det är så fint att gå där, på en gammal grusväg, med små torp som ligger alldeles inpå och en stenmur som kantar vägen. Så jag delar med mig av vad vi såg igår….
Här trivs Gullvivorna

Ett litet övergivet torp. Här bodde ett äldre par när jag var liten. De hyrde torpet som fritidshus.

CaravanClub på glid….
// Helena