Fredag….

9 maj, 2014 Av Av helenasahlqvist
Jaha, så var den veckan till ända. För några månader sedan satte jag upp en plan för terminen. Den planen har spruckit hur många gånger som helst. Har inte fått så mycket gjort som jag tänkt, vare sig skolmässigt eller fritidsmässigt. Nu svämmar det över med skolarbete och huset ser knappt beboligt ut inne. Får nog bli att sätta upp en avbockningslista så att jag får lite struktur i tillvaron. Ett litet dags-schema. Så kanske vi får lite helgfint. 
Fick en lång ”att göra” lista av handledaren igår. Fick dock mycket gjort för vi satt kvar på uni. Jag gillar att sitta där. Är en helt annan stämning än på Lärcentrum. Så kan man bara gå och titta i böckerna om man behöver veta något. Smidigt egentligen. Synd att man bor så långt därifrån. För det är inte riktigt värt att åka bara för att.
Har funderat några vändor på framtiden också. Vad jag ska göra med den. Kommer fortsätta fundera på det och ta saker som de kommer. En tenta i taget en arbetsdag i taget. Det är dags att marknadsföra det varumärke jag är. Vi är alla varumärken som behöver marknadsföras på ett eller annat sätt. Det är något man bör tänka på, jämt. Vad man än gör, typ. Sen är det nog viktigt att bygga upp en image runt den man är och inte den man vill vara. Man kan justera den lite eftersom, men den måste ändå ha sin bas i den man är. Jag är en arbetsmyra på jobbet, kanske inte hemma, kanske inte i skolan, men på jobbet vill jag ha fullt upp. Det är min bas och det är något jag kan leva upp till och stå för.
Nej, nu gled jag iväg i tankarna. Dags att skicka barnen till skolan och ta tag i dags-schemat.
Ha en bra fredag!
// Helena