Tillbaka på jobbet….

6 maj, 2014 Av Av helenasahlqvist
Det är snart dags. Om en månad ska jag vara tillbaka på jobbet. Känns som om det var igår jag gick ut från lokalen på Ekeby som jag jobbat ett år i. 
Idag var jag på jobbmöte med förvaltningschef och förvaltningssekreterare. Fick redogöra lite för vad jag åstadkommit de senaste månaderna och vad de hade för planer framöver. Fikade lite med nya arbetskamrater och fick ett rum tilldelat. Sen kan ju saker hända på en månad som gör att det inte blir som planerat, men just nu känns allt toppen. Jag kommer i alla fall inte bli sysslolös vilket är skönt. Planen är att jag ska arbeta administrativt inom förvaltningen i alla fall fram till årsskiftet. Är ju inte helt klar med utbildningen så det är ju rimligt. Kommer tydligen finnas mycket jobb där eftersom det är valår vilket medför extraarbete. Ska bli skönt att ha sin plats på förvaltningskontoret. De hittar på så mycket skoj där. 
Nej så jag ser fram emot att jobba. Fasta rutiner, arbetskamrater runtomkring. Får hoppas att jag får en bättre start på den här omgången. En andra chans att komma in och bli en i gänget. Det var så mycket som talade emot sist. Hela min förra intro blev fel. Hur får man en att bli en i gänget när man själv har valt att stå utanför?
Nog om det. Nu är det en intensiv månad som väntar och jag börjar med att köra en tvättmaskin och hämta barn på fritids.
Trevlig kväll!!!
// Helena