På rull igen…

6 maj, 2014 Av Av helenasahlqvist
Vi bestämde oss för att fira Valborg hemma, med våra grannar. Det har varit tradition i många år. Vi har varit med ibland. I år var det otroligt mycket folk. Det var kul. Synd bara att vädret var så dåligt. Det regnade och blåste om vartannat. 
På torsdag morgon packade vi husvagnen och sen var vi på rull. Mot Skövde och Billingen. Hade inte varit där innan så det blev en ny camping att bocka av på listan. Jag undrar hur många vi är uppe i nu. Får göra en karta någon gång på det. 
Det som mötte oss var en riktigt fin camping. Platserna var jämna och bra och räckte till. Servicehuset såg inte så gammalt ut och i duschen var det femkronor som gällde. För mig var det inga problem att hinna duscha på en femma, men då är det racerfart som gäller.
Det jag saknade, som finns i Falköping, är den fantastiska utsikten man har från campingen ner på staden. Vi fick gå en liten bit för att ta del av en utsikt över halva Västergötland.

Precis i anslutning till campingen finns ett stort friluftsområde. Fattar nog inte hur stort det var, för det gick stigar och vägar överallt. Det fanns fyra MTB leder och massor av motionsslingor. Vid en liten sjö kunde man fiska och det finns en väg runt sjön som är grusad och måttligt kuperad. På lördagen tog vi med Emil, på cykel, och gick runt sjön. Var egentligen inte meningen att vi skulle gå runt hela, men det blev så. Jag hade tyvärr ingen tracker installerad på telefonen så jag kunde inte mäta hur långt vi gick, men jag gissar på två kilometer. På söndagen fick även Lina följa med. Då tog vi en annan väg och då blev det lite kortare. Nästa gång jag åker dit ska det vara med MTB.

I anslutning till friluftsområdet och stadion finns en stor lekpark. Där lekte barnen en av dagarna. Det såg ut att vara en ny och fräsch lekpark som inte stått där så länge.
Det blev även lite shopping i Commercegallerian och en tur till Kabe och Adria i Stenstorp.
I fredags tog vi en gångtur runt en sjö med asfalterad led. Vi fikade i solen och bara njöt.
Sammanfattningsvis en bra helg, men lite kall. Tur att vi packade varma kläder.

Här kommer en bildbomb:

// Helena