Torsdag

24 april, 2014 Av Av helenasahlqvist
Och mycket att göra. Dags att börja plugga för kommande tenta/tentor. Sen ska sista intervjun göras och transkriberas. Var på uppsats seminarium igår och fick reda på hur man låg tidsmässigt. Kändes som att vi låg bra till jämfört med de andra grupperna. En grupp till blir klara med datainsamling till idag och kan börja med analys och databearbetning. Vi har ca tre veckor på oss att färdigställa och det kommer vi med all sannolikhet att hinna. Maj kommer nog bli en bra månad i alla fall. Har bara lite tentor jag vill klara av, så det är bara att jobba på. 
Funderar på att söka ett jobb som projektledare också. Har ju sökt projektledning utbildningsmässigt till hösten, så egentligen kommer det lite fel. Dessutom är det systemvetenskap det första året och projektledning år två, så jag kommer inte ha någon användning för det. Arbetet är på ett år, inom kommunen. Jag har inte någon kunskap, what so ever, från att driva större projekt. Har varit projektledare vid två tillfällen i skolan, men vad är det i jämförelse?! Det roliga är att projektet kommer vara i samarbete med Lekeberg, Laxå, Kumla, Hallsberg och Askersund. Vilket i sin tur kommer innebära en hel del resor. Så jag vet inte riktigt. Får fundera lite på det. Man kan ju alltid söka, faktiskt. Sen är ju inte jag den som är rädd för att hoppa på nya grejer. En utmaning antar jag gärna, speciellt om jag kan lära mig någonting av den.
Nähä, då är det väl dags att dra igång arbetsdagen. Ha en trevlig torsdag!
// Helena