Mini uppdate

23 april, 2014 Av Av helenasahlqvist
Påsken var kanon. Ville inte åka hem i måndags, men man måste ju. Gjorde näst sista intervjun igår, bara en kvar sen är det dags att slutföra vårt examensarbete. Idag ska vi få feedback på det vi gjort hittills, ska bli sjukt spännande att höra. Hoppas bara man får någon feedback över huvud taget. 
Först ska jag dock skriva en tenta. Satt hela dagen på altanen igår och pluggade till den. Var så sjukt skönt att sitta där i värmen. Grannen klippte gräs nästan hela dagen. Kan inte fatta att det bara är april, men det ska bli kallare nu. 
Fick reda på igår att verkstaden som skulle laga vår gräsklippare inte klarar av det. Hallå! De har haft den sedan i augusti och kom på det nu. Ringde den vi köpte den av och det var bara att komma dit med den. Synd bara att det är i Hällefors. Så vi får ta med oss Rasmus dit på fredag när vi ändå ska till Säfsen. 
Konstaterade att jag tagit död på vår häck när jag eldade gräs. Visste att det kunde bli så, men testade ändå. 
Nähä, då var det dags att fixa till sig lite och dra till Karlstad. En heldag på KAU väntar. 
// Helena