Påsklov!

16 april, 2014 Av Av helenasahlqvist
Nu är vi en intervju från påsklovet. Ska bli härligt att komma iväg till Säfsen för fyra dagar sol, skidåkning och bara vila. Nästan i alla fall. Jag har tenta nästa onsdag, så det kommer följa med några kilo skolarbete också. Det är sånt man får ta när man envisas med att plugga. Det är det som är det jobbiga med studierna. Man är aldrig någonsin ledig. Det finns hela tiden någonting man egentligen borde göra. Nu borde jag väl egentligen sitta försjunken i böckerna än att sitta här och skriva meninglösa meningar. Haha.
Har i alla fall en intervju vid 10, sen ska jag bunkra upp med mat inför helgen. Måste ju försöka få till en påsklunch på lördag. Förra året hade vi långbord. Blir nog det i år också, men kanske inte lika långt. Ett par åker till Mallis imorgon, så de har redan tagit hem sin husvagn. 
Nej, dags för frukost!
// Helena