Grovplanering…

13 april, 2014 Av Av helenasahlqvist

I morse satt jag och grovplanerade kommande två månader i min kalender. Jag har fem tentor att göra innan jobbet börjar i mitten av juni. Jag inser att jag inte kommer fixa alla, så det får bli prioritering. Kom fram till följande: Uppsatsen är prio 1. Den kan eller vill jag inte slarva med. Den påverkar ju heller inte bara mig. Vi är ju två om den. Lite som stafett i skidor. En dålig lagmedlem kan stjälpa hela laget. Sen är nästa prio Ekonomistyrningen om en dryg vecka. Statistiken i slutet av maj är SUPER viktig. Det är en kurs som jag läser på distans, lite vid sidan av mina 100%. Tentapoängen är hur viktiga för mig som helst, sen är det marknadsföring någon vecka innan det. Det är det jag kommer hålla fokus på just nu. Har ett par tentor till, men de får gå lite som de går. En är om två veckor, så den hinner jag inte plugga så mycket till och den andra är direkt efter statistiken i maj, alltså samma dag, så den ska jag göra, men jag förväntar mig inte toppresultat.
Det är grovplaneringen. Imorgon börjar en ny fas i uppsatsen. Dags för intervjuer. Vi börjar på Gelleråsen!

//Helena