Vad händer idag?

10 april, 2014 Av Av helenasahlqvist
Klockan är över åtta och jag har inte gjort så mycket än. Det är inte likt mig. Jag brukar alltid ha börjat med någonting. Idag har jag tre kapitel att läsa i Ekonomistyrning. Det som är skönt är att kapitlen är på mindre än 10 sidor vettig läsning. Det kommer med andra ord ta ca 2,5 tim. Sen har jag lite att skriva på uppsatsen. Nästa vecka drar vi igång med intervjuerna. Ska bli spännande att se hur det går. 
Jag ska försöka hinna med att blanda runt i trädgårdskomposten också. Har fått nån konstig företeelse i den, svamp, kryp, bös, ja jag vet inte vad det är. Det ser ut som om någon hällt ut tjugo påsar torrjäst över komposten. Så jag ska blanda den och hälla på lite förna från skogen. Det ska tydligen finnas organismer i det som äter upp ohyra.
Sen ska jag sparka igång en ny kompost och låta den andra brinna. Då har jag nog ny jord i slutet av sommaren i varmkomposten. Så att jag kan tömma den och börja fylla den i vinter igen. Sen behöver jag kratta gräsmattan också. Gräset börjar växa och när Rasmus kommer hem är det nog dags att han får börja jobba direkt. Vi hade honom hemma över natten. Verkstaden trodde att han eventuellt var fixad, men icke. Han var i sämre skick än när vi lämnade in honom. Hoppas att det går att rätt till i alla fall. Jag vill inte vara utan honom. 
Nej, det är väl dags att dra igång med läsningen. Har ett utvecklingssamtal för Lina vid halv tre, så det är min tidsram idag. Plugg måste vara klart klockan två.
// Helena