Nystart!

7 april, 2014 Av Av helenasahlqvist
Träningsvärken blir bara värre och värre. Hade så ont i låren igår att jag knappt trodde att jag skulle kunna åka några skidor. Det gick dock bättre än förväntat. Som synd var var underlaget i backen jättedåligt. Det var jätte löst och ganska blött. Det leder till att man måste hålla bakvikt för att kunna svänga. Testade Folkparken på eftermiddagen, men där gick det nästan inte att svänga alls. Kändes farligt, men jag fick till ett par hopp i alla fall. Det hade jag inte vågat för två år sedan. Det märks att vi åker ganska mycket, för jag vågar mer och mer. Kanske får bli Twintip skidor för mig nästa gång också ;).
Vi åkte hem ganska sent. Åkte inte förrän vid fem. Barnen somnade i bilen, så de bar vi bara in. När de vaknade i morse hade de sovit i 12 timmar. Det är nog rekord.
Började dagen med studier. Jag har fått min motivation tillbaka. Jag antar att pengar är en motivationsfaktor, trots att Herzberg säger motsatsen. Om jag klarar några tentor nu, så innebär det ekonomiska fördelar för mig i höst. Har ansökt till IT, projektledning och affärssystem, halvfart, distans till hösten. Vilket innebär att jag får nästan halvt studiestöd (bidrag) under tiden. Det gör ju ingenting alls. Ska man ändå läsa, så är det ju bättre att jag tar bidrag samtidigt. Får jag något för slitet.
Så nu är jag supertaggad på att plugga. Har gått igenom OH-materialet från en kurs nu på morgonen och ska snart öppna boken också. Sen ska jag dra mig mot Karlstad. Ska bl a in en sväng på Lager 157 innan lunch och föreläsning. Hittade ett par snygga jeansshorts när vi var där sist. Måste prova dem. Kanske inte alls passar mig. Man är ju ingen ungdom längre, så man måste ju klä sig någorlunda anständigt.
Ha en bra måndag!
// Helena