Sista mars…

31 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist
Lite söndags kul blev det. Passade på att bränna bort gräs i häcken och i diket. Ser så tråkigt ut när fjolårs gräset nästan är högre än vad häcken är.
Blev riktigt nöjd med resultatet. Frågan är hur bra häcken mår. Det får vi se när den börjar växa i maj.
Började kratta och mylla i trädgårdslandet. Då hittade jag massor av potatisar. Jag vet inte om de varit frusna eller om de legat under tjälen. Har lagt den för groning i garaget. Får bli sättpotatis om de lever.

Vi var ute hela dagen igår. det var ju så underbart väder. Nu har båda bilarna fått sommardäck så det ska bli en fröjd att åka till Karlstad idag och se om det är tystare i bilen. Måste bara åka och handla lite först, mjölk och sånt. Mat kommer Linas matkasse med i kväll. Ska bli jättespännande.

Ha en bra måndag!
// Helena