Sommartid!

30 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist
Dagen gick fort igår. Åkte via Villingsberg till Mullhyttan och hittade en Geocach. Den var inte jättelätt att hitta, men det gick i alla fall.
När vi lämnat barnen drog vi mot Garphyttan. Vi skulle kolla in gamla Dammenlägret. En plats som armén använt för övningar för många år sedan. Nu är lägret rivet och kvar finns bara stora släta planer utmed en sjö. Funderade på om man kunde dra med sig husvagnen dit någon helg. En husbil hade hittat dit och det är bara mars. Jag kan tänka mig att det blir många fler när det blir varmare ute.
Kom hem och åkte på fest. Hade hur kul som helst och dansade i flera timmar. Skulle gå till Woodys, men där va det utsläpp/insläpp så vi åkte hem efter att vi köat i säkert en halvtimme. 
det gjorde egentligen inte så mycket eftersom festen hade varit så kul. Blir ju inte så ofta man är på fest numer. 
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Har kollat två avsnitt av ”Hart of Dixie” på Swefilmer så nu är det dags att ta tag i något. Kanske gräva lite trädgårdsland och jordförbättra lite. Är sugen på att så lite inne också. Är nog snart dags att förkultivera majsen. Förra året sådde vi timjan i en kruka vilket barnen uppskattade. Speciellt när vi tog krukan och ställde på bordet så man kunde nypa av ett par kvistar. 
Imorgon kommer ju Linas matkasse också. Har redan fått menybladet och det ser lovande ut. Fisk, kyckling, färs, kalkon och kotlett. Mums!
// Helena