Morning has broken…

27 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist
Det är så det känns idag. Släppte ut katten nu på morgonen och det var klar, frisk luft ute. Sådär som det kan vara en tidig sommarmorgon, innan hettan slår till. Idag är nog en sån dag som man ska städa hela huset, vädra sängkläderna och vädra ur vintern ur huset.
Det kanske är läge att tvätta första maskinen att hänga ut för i år. Måste bara ha en ny torkvinda först. Det kan jag fixa när jag ska till Lärcentrum sen. Ska dit en stund på förmiddagen för att förbereda för morgondagens redovisning. 
Tog en promenad i skogen i förrgår, med stavar. Det var så skönt att komma ut igen. Det är något speciellt med skogen. Man går och funderar, rensar ur hjärnan ett tag. Det bästa är att ta med fika ut i skogen och mysa lite. Slappa lite, samla energi. 
Nej, dags att skicka barnen till skolbussen.
// Helena