Mer grönt!

25 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist
Igår blev det heldag vid Lärcentrum. Vi blev i princip klara med uppgiften vi ska redovisa på fredag. Så nu är det bara att fortsätta med resten av uppsatsen.
Igår blev det inte av att jag gjorde någon matlista. Det får jag roa mig med idag. Lina blev sjuk i morse, så jag får skriva hemifrån idag. Däremot blev det grönsaker till kvällsmat. Fläskkotlett, fläskfilé (rester), potatis och wokade grönsaker. Så smidigt. Ta bara grönsaker efter smak, fräs dem i lite olja. Blanda 1msk fisksås, 1,5msk ostronsås och 3msk grönsaksbuljong i en skål. (Jag brukar smula sönder 1/3 buljongtärning och fylla på med lite vatten. Häll blandningen i woken och låt koka in. Klart!
Morot, Broccoli och Paprika
Klart. Hade en skvätt kvar i en påse wokgrönsaker som också fick åka ner i pannan.

// Helena