Matlista

24 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist

Idag är det dags att göra en ny matlista. Måste kolla igenom frysen för att se vad vi har. Det är dags att minska innehållet i frysen lite. Det har kommit till det läget när man inte riktigt vet vad man har och då gör man inget med det heller. Så en matlista får det bli, så jag vet vad jag måste komplettera med från affären.
Har i vilket fall som helst kommit fram till att vi måste börja äta ordentligt med grönsaker. Vi är så himla dåliga på att göra grönsaker till maten. Det är ju så enkelt. Ställa in en låda i mikron med lite frysta grönsaker i några minuter så är det klart sen.
Nej, dags att dra igång. Klockan nio är det Lärcentrum som gäller. Kommer bli lite tid där nu. Vilket är bra. Är man hemma och pluggar så kommer man alltid på saker som tvätt, dammsugning och så.

Ha en fin måndag!

// Helena