Träningsvärk

12 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist

Gjorde några enkla övningar igår och det känns idag. Anar att det är den Bulgariska spliten som värker i rumpan. Älskar den övningen. Den ger så mycket.
Var på lönesamtal igår som gick hur bra som helst. Nu vill jag bara börja jobba igen. Saknar faktiskt mina arbetskamrater. Lite tråkigt blir det att det nog inte är samma människor jag kommer jobba med när jag kommer tillbaka i sommar.
Började sanera altanen när jag kom hem och hann tre stolar. Nu är det bara tre kvar. Tänkte att jag skulle kunna sitta där och plugga sen.
Ska på utvecklingssamtal för Emil sen och efter det ska vi åka och skaffa pass. Vet inte riktigt vart vi ska semestra i sommar, men mycket talar för Tyskland och Danmark. Barnen vill tillbaka till Danmark, de trivdes där. Så det kan ju vara bra att kunna legitimera sig. Svenskt körkort gäller inte som legitimation i andra länder. det trodde jag eftersom det är en liten fin EU-symbol på det, men icke. Det ska vara internationellt id-kort, eller pass. Vilka kostar lika mycket att skaffa, så det får bli pass.
Nu kommer vardagen bli lite enklare också. Beslöt mig för att skicka efter Linas matkasse igen. Hade det för 1,5år sedan. Det var jättebra i början, men sen blev maten lite ”konstigare” och då åt inte barnen. Hade Linas Barnkasse, så det skulle vara barnvänlig mat. Sen kostar det ju lite mer än att bära hem maten själv. Jag är dock usel på att planera vad vi ska äta så det blir samma mat hela tiden. Dags för lite variation alltså och jag slipper planera. En till positiv sak med kassen är ju att den innehåller massor av grönsaker. Så måndag vecka 14 drar det igång. Kan knappt vänta för det är lite spännande att se vad det bjuds på.

Ha en toppenbra onsdag!

// Helena