Planering

11 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist

Var på planerings seminarium igår på skolan. Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig av det mötet, men vi fick nog inte ut så mycket av det. Vi var fem olika grupper som diskuterade med våra handledare. Alla andra fick massor av respons och kommentarer, vi i princip inget. Sen beror det kanske på att vi hade lite mera koll på läget. Ingen annan grupp hade en problemformulering. Det har vi. Så vi fick inte så himla mycket input. En tjej fick i princip hela sin uppsats förklarad för sig. Gör såhär och såhär och såhär så blir det såhär. Jag hoppas att hon tog till sig av det och gör så, för då får hon en enklare uppgift. Kunde dock konstatera att vi kommit längst i vårt arbete och det sa handledaren till oss också. Vi var pålästa som han sa. Kul att höra. Men så har vi haft vårt ämne klart för oss sedan i november också, så även om man inte jobbat aktivt med det så har det legat och grott i bakhuvudet.

Idag ska jag räkna på koncernbokslut på förmiddagen och sen ska jag iväg för lönesamtal vid lunch. Sen blir det hem för att läsa teori.

Ha en bra dag!

// Helena