En känsla att hålla fast vid

10 mars, 2014 Av Av helenasahlqvist
Det var ju tenta i fredags. Jag hade inga större förväntningar över huvud taget. Sa till tjejerna innan att jag skulle genomföra tentan med hjälp av sunt förnuft. Blev ganska lugn när jag såg frågorna och jag svarade så gott jag kunde på alla. Lite kom från det jag läst, lite kom från vad jag tyckte. Jag har nog aldrig skrivit så utförligt på någon tenta tidigare och när 45 minuter gått så var jag klar. Såg mig omkring, men alla satt fortfarande och skrev och skrev. 
Jag hade ingen lust att gå först av alla, speciellt inte när jag inte suttit längre, så jag satt kvar en halvtimma och stirrade på mina papper. Suddade lite och snyggade till bokstäverna så det skulle bli mer läsbart.
Till slut lämnade jag in och gick hur nöjd som helst därifrån. Sen kanske inte tentan har gått bra alls, men känslan är ändå det jag tar med mig. Den höll mig lugn hela fredagkvällen och den är fortfarande kvar. Det var den lilla motivationskicken som gör att jag ska sätta mig ner idag och läsa ivrigare än jag gjort på länge. Jag har två tentor att göra nu på två veckor och jag ska försöka att inte ta reda på hur det verkligen gick i fredags förrän efter sista tentan.
Kom till Säfsen vid sex i fredagskväll. Gjorde ingenting den dagen och i lördags vaknade vi till strålande sol. Beslöt oss för att vara tidigt i backen. Det hade regnat på fredagen efter att pistmaskinen kört, så underlaget var stenhårt. Det var bara att glida med skidorna.
Åkte skidor en stund och sen blev det lunch följt av afterski och sedan SnowCamp för barnen.
Gårdagen började med tät dimma, men precis innan lunch sprack det upp och blev fint. Det var ganska varmt, runt 7-8 grader och det tar snabbt på snön. Vi ska dit om två veckor igen och får se om det är mycket snö kvar då. Påsken ser ut att ligga risigt till. Ska fira där ändå. Det går ju alltid att fiska om det inte är snö och kallt.
Lördagmorgon i backen.
Familjebacken
Micke och Emil på toppen (börjar bli många ”på toppen”-bilder)
Patrik ville skymma Micke och Emil, då fick han vara med på kort.
En väldigt glad Ulrika.
Snow Camp i Säfsen. Lina i lila linne. 7 trampoliner och två foampits.
Fick bli räkmackor när vi kom hem igår. Så himla gott. (om man inte har majonnäs på vill säga.
// Helena