Det var det…

27 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Nu är alla tentemensförberedande föreläsningar slut. Det visade sig att de var det redan i tisdags. Gårdagens föreläsning handlade även den om uppsatsarbetet. Jag förstår bara inte varför kvaliteten på lärare ska vara så olika på lärarna på ett universitet. Den här veckan har skillnaden varit tydlig. I måndags var det en sömnig föreläsning, igår var de nästan lika sömniga och igår var de hur bra som helst. Det finns en handfull lärare som borde föreläsa om allt, så kan de andra ägna sig åt forskning, som de troligtvis är mycket mycket bättre på.

Dagen idag ska helhjärtat ägnas åt att plugga Beskattningsrätt. På måndag är det tenta och den vill jag klara. Var så nära förra gången. Så när barnen åkt med skolbussen ska jag lasta fram böckerna och nöta och nöta…

// Helena