Två dagar kvar!

25 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist
Nu är det bara två dagar kvar med föreläsningar. De sista tre föreläsningarna på Ekonomprogrammet. Sen är det bara lite strödagar på KAU kvar. Dagar med information och kanske egentligen föreläsningar, men som handlar om C-uppsatsen så de räknar jag inte med.
Passar på att fixa med lite saker i Karlstad när jag ändå är där och inte åker buss. 
Igår skulle jag prova skor. Tänkte att jag skulle prova lite storlekar för att sedan se om jag kan beställa på nätet från England. Provade ett par Nike Air som var jättesköna. Kostade 690:-, sen provade jag ett par Asics. (De på bilden nedan) De kostade 990:-. Hittade exakt samma på nätet och då kostade de 968:- exkl frakt. Vilket betyder att jag får åka och köpa de jag provade i går istället. Ingen idé att handla på nätet om det finns så ”billiga” skor här. 
Så idag blir det skoshopping och imorgon ska jag eventuellt kolla efter lite födelsedagspresenter till Emil. Han fyller år nästa tisdag så det börjar dra ihop sig.
Igår var barnen ute en lång stund när de kom från fritids. Micke tvättade Renaulten eftersom jag åkte Volvo och då var de ute och cyklade och lekte på tomten. 
Nej, dags för frukost, sen bil mot KAU. Idag står det offentlig redovisning på schemat i 6tim. Får se vad jag har för nytta med det. Kan ju vara lite med tanke på att jag jobbar på Kommunen. Om det inte har med någon annan typ av offentlighet att göra…
// Helena