Blandade känslor

24 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Idag är nästan all snö borta ute. Det känns både bra och dåligt samtidigt. Det blir så mörkt när snön försvinner. Samtidigt blir det så behagligt ute när gräset kommer fram och det torkar upp ute. Nu skulle det vara skönt om solen kunde titta fram och värma lite också. Enligt väderrapporten så ska den det senare idag, men då sitter jag på föreläsning i Karlstad.
Vi har endast fyra föreläsningar kvar nu. Fyra små ynka föreläsningar. Fattar inte vad fort tiden går. Tre långa år är snart över. Nog för att jag fuskade och jobbade ett år, men ändå. Det har jag fått slita för. Kanske inte värt det, kanske ändå värt det. Kommer jag in på Masterprogrammet i höst så är det definitivt värt det. Gör jag det inte hade det kvittat. Då hade jag kunnat läsa deltid i höst när jag börjar jobba.
Filosofin är ändock: Det hade kunnat vara mycket värre!

Ha en bra måndag!

// Helena