Dags att packa igen.

18 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Det känns som att vi precis packade upp. Kom ju hem i söndags och skulle åka tillbaka idag. Ändrade oss dock igår och bestämde att vi åker imorgon istället. Det har inte så stor betydelse. Vi kommer hinna åka skidor ändå så det räcker.
Vilken otroligt härlig dag det blev igår. Egentligen borde man gått ut, men jag satt inne hela dagen. Vi hade sex grader som varmast och solen strålade. Var på föreläsning på förmiddagen som var ganska givande.
Kvällen ägnades åt att chatta på Skype för ett grupparbete i Statistik. Statistik är ganska kul. Massor av räkna och inte mycket teori om gubbar och teorier. Jag är för praktisk av mig för att bry mig om gubbarna bakom teorierna, eller kanske teorin också. Jag gillar att lösa problemen, matematiskt. Som tex förra tentan. Då skulle vi redogöra för 4 grundläggande postulat i redovisnings teorin. Jag avböjde helt att svara på den frågan. Jag har läst boken, men kan inte dra mig till minnes 4 postulat.
Har för närvarande 6 tentor kvar till min Ekonomexamen. Hoppas det blir färre för varje tenta jag skriver nu. Tre av dem är avgörande vad gäller om jag kommer in på ett extra år eller inte. Bara att ta en i taget. Vi börjar med Beskattningsrätt.

Nu ska jag köra barnen till fritids.

// Helena