Inte som jag tänkt mig…

3 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Jag hade laddat för att verkligen gå in för studierna den här veckan. Tanken var att jag ”bara” ska missa en timmes föreläsning, på torsdag. Igår fick jag dock tänka om. Lina blev febrig och för att inte förlora alltför mycket pengar på att Micke ska VABa så fick jag stanna hemma.
Så vad har jag gjort på förmiddagen? Jo, läst och läst och läst. Är ikapp med läsningen i koncernredovisning, vilket jag inte varit om jag åkt till skolan. Började dessutom göra föreläsningsövningar, men där körde jag fast. Så nu ska jag försöka läsa ikapp det jag missat i andra ämnen förra veckan.
Det blev en produktiv dag ändå.

Ute fortsätter det töa. Det är nästan så man vill ställa upp en dörr och vädra. Få in lite vårdofter. En bukett tulpaner kanske skulle sitta fint nu.

Nej, dags att värma på pizza från igår.

Ciao!

// Helena