1:a Februari

1 februari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Idag är anledningen till att det blev en helg fri från Säfsen. Jag ska skriva tenta. Har varit hemma största delen av veckan för att plugga till den. Jag hoppas verkligen det går vägen den här gången.
Igår tog jag paus från studierna och gjorde skidspår i skogen. Hade inte hört något om i fall de spårat inne i stan och jag ville åka skidor.
När jag var liten gjorde vi egna spår flera gånger genom skogen och anslöt till skidspåren en bit norr om Mullhyttan.
Det blev flera genomslag så jag fick åka flera gånger och putta i mer snö i spåren. Hela 600m tor blev spåret. Stavfästet blev riktigt dåligt, men, men. Det är ju egentligen inte perfekta spår som ger bäst träning. Jag åkte knappt 2km och var genomblöt av svett.
Innan jag duschade rekade jag för ett spår till. Det blir 1,14km om jag får till det. Sen om jag kan ansluta till det andra så kan jag nog komma upp i 1,5km.
Som synd är väntar plusgrader till veckan. Det vill jag inte ha just nu. Vill faktiskt ha vinter ett litet tag till.

// Helena