Hemmadag

29 januari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Idag är det två föreläsningar på KAU. Jag väljer dock att stå över dem till förmån för hemmastudier. Har tenta på lördag som jag inte vill missa på så jag ska begrava mig i årsredovisningar idag. Har dessutom en Kassaflödesanalys att göra som jag inte får någon fason på. Vet svaret på den, men inte hur jag tar mig dit, så den måste jag försöka lösa under dagen. Sen ska jag ro ihop ett litet manus till min del av morgondagens presentation. Vill få ihop ca 300 ord till den.
Sen finns alltid lite annat att pyssla med. Har inte öppnat den här terminens kurslitteratur än. Har fem veckor till första tentan, så jag hinner, men det är alltid bra att vara ute i god tid.

Ska försöka mig på lite styrketräning idag med. Måste hålla igång musklerna. Har ju snöat s mycket de senaste två dagarna, så några skidspår finns nog inte i kommunen på ett par dagar. Sen ska det komma mer snö imorgon såg jag. Det som är bra är att det nog täcker överallt nu. Det var så jättedåligt med snö i spåren sist jag åkte.

Nej, dags att göra nåt annat.

// Helena