Skidåkning

15 januari, 2014 Av Av helenasahlqvist

Äntligen blev det så pass med snö så vi kunde plocka fram längdskidorna. Efter lunch bestämde jag mig för att gå ut och trampa ett spå till barnen. Det blev helt ok. Mätte det med Sportstracker och det hamnade på 0,19km, alltså ca 190m. 450 varv och man har åkt ett Vasalopp ;).
Barnen klädde inte ens av sig när de kom hem utan det var snabbt på med pjäxor och ut för att testa. Kul att de är ivriga på någon aktivitet.
Första varvet blev det en del vurpor, men sen gick det bättre. Linas teknik ser hur bra ut som helst. Hon flyger fram i spåret. Hon vill tävla. Hon kom på ”att man behöver ju inte vinna” och ”tror du jag kan bli skidåkare när jag blir stor?”. Klart du kan, sa jag till dig, men det behöver du inte bestämma dig för på många år. Nu ska hon bara ha kul.