Julstök

23 december, 2013 Av Av helenasahlqvist

Idag ska det bli julstök.
Åkte hem på eftermiddagen igår. Åkte några åk efter lunch eftersom de stängt ned fyrstolsliften på förmiddagen pga hård vind. Vid lunch öppnade de den igen och vi passade på att åka några gånger i Älgkroken.
Vädret har inte varit det bästa. Det regnade i lördags och blåste igår. det positiva var i alla fall att man inte behövde frysa. Barnen skuttade ut i backen och hade det riktigt kul.
Innan frukost igår drog Lina själv ut i backen för lite åkning. Hon är ju stor nu och klarar sig själv. Hon är så stolt över sitt alldeles egna liftkort.

Åkte hem och hela familjen drog igång med städning. Det dammades, dammsögs och torkades golv. Nu är bara köket kvar och sen ska det pyntas. Ska griljera julskinka och sen ska jag slänga in en hjortstek i ugnen för att göra tjälknöl till nyårsafton. Ska ha lite knytis buffé i husvagnen. Vi blir 8 personer vad vi vet just nu.

Nej, dags att äta frukost.

Ha en bra ”dan före dopparedan”!

// Helena